Vannlek til topps

Konkurransen har vært hard og oppløpet tett. Men nå er vinnerne kåret. Se årets sommerbilde og les årets reiseartikkel.

Publisert

Konkurransen har vært hard, og i løpet av sommeren har redaksjonen i DinSide Reise mottatt flere hundre bilder og artikler til vår sommerkonkurranse. Av alle gode og morsomme bidrag gikk noen få videre til finalen. Og nå er det hele avgjort. Her er vinnerne.

Så spruten står…

Et bilde mange drømmer om å ta, og et sted mange ønsker å reise til. En ting er å knipse et fjell, en fjord eller en person som står stille. Men her har fotografen tatt øyeblikket, bevegelsen og moroa på kornet. Legg til et fantastisk kveldslys, god komposisjon og vips: Vinnerbildet er på plass. Hele bildet ser du 16098">her. Fotografen forteller om bildet:

- Bildet er tatt på Koh Tao i oktober 1999. Livet er perfekt når en kan leke å ha det gøy i solnedgangen og vannet holder 32 grader. Senere på kvelden lå vi i vannkanten og så på verdens klareste stjernehimmel mens en thailender lå i en hengekøye på stranda og spilte gitar og sang.

Fotografen, 24 år gamle Morten Holbein fra Tjodalyng, kan glede seg over snart å være eier av et digitalt kamera fra Epson, 15733">PhotoPC 850Z, til en verdi av over 8.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer