Våre verste svindelhistorier

Stol ikke på gamle kjerringer og hjelpsomme typer. Her er lesernes verste svindelhistorier.

Illustrasjonsfoto, politimannen på bildet har ingen forbindelse med de omtalte historiene.
Illustrasjonsfoto, politimannen på bildet har ingen forbindelse med de omtalte historiene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Godtroende eller ikke godtroende – turister er utsatt for tyver og svindlere på jakt etter penger og verdisaker. Vi har tidligere skrevet om de ti mest vanlige svindeltriksene, som du kan lese om her. Der får du tips om hvilke situasjoner som bør utløse en kraftig alarmklokke hos alle turister. Vi har også bedt dere lesere sende oss deres beste (verste) svindelhistorier.

Skroll ned for å lese om lesernes mest horrible svindelopplevelser.

Har du en historie som fortjener spalteplass? Send din historie til denne e-postadressen.

Special offer, for you only, my friend

En av våre lesere ble utsatt for flere utspekulerte triks på sin ferietur til Tunisia: «I Tunis kom en danske bort til oss, som visstnok hadde bosatt seg i Tunis for mange år siden. Han fortalte oss om en veldig spesiell bondegård som lå midt i byen. Vi måtte merke oss at dette ikke var noe alle turister fikk se, dvs. vi ble spesielt invitert på grunn av vår skandinaviske opprinnelse. Og det beste var jo at det var gratis å komme inn. Vel fremme, inn i et smug, åpnes en dør og vi går inn. Det er en liten plass med et par geiter og kaklende høner. Så inviteres vi videre inn i huset. Her ble vi presset til å kjøpe et par berømte tepper som var av det ypperste slag. Vi fortalte at vi allerede hadde kjøpt tepper på en respektabel plass. Dette var selvfølgelig ikke riktig, for de var ikke ekte ... mente han. Med litt oppsyking klarte vi å takke for oss. Da vi skulle gå ut av porten igjen, fikk vi et sjokk ... For det kostet nemlig å komme ut!Enda et eksempel på at ting aldri er gratis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer