Storbytur til London:

Varsler kaos

Dette skjer de neste dagene.

TRØBBEL I VENTE: Skal du til London de neste dagene så må du være forberedt på ekstra beredskap og at ting kan ta lengre tid enn vanlig. Foto: Odd Roar Lange
TRØBBEL I VENTE: Skal du til London de neste dagene så må du være forberedt på ekstra beredskap og at ting kan ta lengre tid enn vanlig. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert

Etter dronning Elizabeth II´s dødsfall vil det arrangeres en rekke seremonielle begivenheter i London den neste uka.

Dette skjer blant annet for å la publikum vise den avdøde dronningen sin respekt i en periode med nasjonal sorg.

Og det inkluderer Lying-in-State (også kjent som lit-de-parade) på Palace of Westminster fra onsdag 14. september.

Nå advares turister mot trafikk-kaos og lange køer.

Trafikktrøbbel

- Disse hendelsene forventes å bringe tusenvis av mennesker fra hele Storbritannia til London. Noe som vil føre til økt trafikk og kortsiktige forandringer i hvordan blant annet kollektivtransporten fungerer, advarer transportansvarlig for London by, Andy Byford i en epost til reisende som skal til London de nærmeste dagene.

- Folk må forvente lengre køer og endringer i måten de kan å gå inn eller ut av en stasjon. Det er også veisperringer i hele London sentrum, noe som vil påvirke noen sykkelruter og busstjenester.

Sett av god tid

- Vi gjør alt vi kan for å holde byen vår i bevegelse og sikre at folk kan reise trygt. Men sett av ekstra tid til reisen din og unngå å kjøre dersom det er mulig, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer