Vårslipp

FAVORITTER: Nå er endelig våren her for fullt, og vi viser deg ti av de aller beste stedene du møter den.

Publisert
Sist oppdatert

 • Slik reiser du til stedene på DinSides vårliste, og her er prisene
  1. TokyoJapan er på sitt vakreste når kirsebærtrærne blomstrer, og det skjer i april. Gjør som japanerne: marker kirsebærblomstringen med hanami, en piknik under en blekrosa sky. Få land virker så fremmed på oss som Japan. Her er en kort introduksjon for nybegynnere! Alternativt stokker du om på bokstavene og tar en tur til Kyoto. Her kan du feire hanami i Geisha-land.
  2. ParisDet er en grunn til at klisjeene finnes. "I love Paris in Spring" sang de i den gamle filmklassikeren med samme navn - og vi må bare si oss enige. Vårdagene tilbringes på utekafé, paraderende nedover Champs Elysées, eller hva med en gåtur i området på Rive Gauche - venstre elvebredd?
  3. Berlin Tysklands mangefasetterte hovedstad er en av våre yndlingsbyer om våren. Se lysegrønne lindeblader blafre i vinden på paradegaten Unter den Linden, ta deg en iskald pilsener på en av byens mange utekaféer (gjerne en med liggestol!), gå tur i den endeløse parken Tiergarten - eller ta med et teppe og en god bok og finn deg en plass i en av byens mange grønne lunger. (DinSide har akkurat besøkt Berlin - mer følger neste uke.)

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer