Vårslipp

FAVORITTER: Nå er endelig våren her for fullt, og vi viser deg ti av de aller beste stedene du møter den.

Publisert
Sist oppdatert

 • Slik reiser du til stedene på DinSides vårliste, og her er prisene
 • Vårslipp


  1. Tokyo
   Japan er på sitt vakreste når kirsebærtrærne blomstrer, og det skjer i april. Gjør som japanerne: marker kirsebærblomstringen med hanami, en piknik under en blekrosa sky. Få land virker så fremmed på oss som Japan. Her er en kort introduksjon for nybegynnere! Alternativt stokker du om på bokstavene og tar en tur til Kyoto. Her kan du feire hanami i Geisha-land.
  2. Vårslipp


  3. Paris
   Det er en grunn til at klisjeene finnes. "I love Paris in Spring" sang de i den gamle filmklassikeren med samme navn - og vi må bare si oss enige. Vårdagene tilbringes på utekafé, paraderende nedover Champs Elysées, eller hva med en gåtur i området på Rive Gauche - venstre elvebredd?
  4. Vårslipp


  5. Berlin
   Tysklands mangefasetterte hovedstad er en av våre yndlingsbyer om våren. Se lysegrønne lindeblader blafre i vinden på paradegaten Unter den Linden, ta deg en iskald pilsener på en av byens mange utekaféer (gjerne en med liggestol!), gå tur i den endeløse parken Tiergarten - eller ta med et teppe og en god bok og finn deg en plass i en av byens mange grønne lunger. (DinSide har akkurat besøkt Berlin - mer følger neste uke.)
  6. Vårslipp


  7. Hardanger
   Dette er nasjonalromantikk på sitt aller mest konsentrerte. Fruktblomstringen i mai er et syn for guder, og vi skjønner hvorfor de norske fjordene stadig vekk er å finne på lister over de vakreste stedene i verden. Hva med å prøve en sykkeltur langs Hardangerfjorden i mai?
  8. Vårslipp


  9. New York
   Skal våren først nytes i asfaltjungelen er det vel få steder som er mer vårtilpasset enn New York. Central Park, Manhattans grønne lunge, er sjelden langt unna. Ellers tilbringes vårdagene i det store eplet bra på shoppingrunde - med tilhørende lunch og fothvile på fortausrestauranter. Her er stiltipsene om hvordan du skal kle deg for å skli ubemerket inn i miljøet.
  10. Vårslipp


  11. Barcelona
   Bare spør DinSides permanent utsendte Inga Holst. Her hjemme synger vi om å ikke sove bort sumarnatta - men i Barcelona skal man ikke sove bort noen netter som helst! Det milde middelhavsklimaet sørger for en befriende deilig og lang vår. DinSides samlede Barcelonaartikler finner du her.

   Vårslipp


  12. Amsterdam
   - eller andre byer der du sykler. Etter en lang, kald og ikke minst glatt, sykkelvinter er det godt å få av seg skjerf, lue og hansker - og ikke minst er det deilig å sykle rundt i en by som er nesten helt flat! Bli med på en liten vårtur til den nederlandske hovedstaden.
  13. Vårslipp


  14. København
   København var fem ganger så populær i påsken i år som i fjor, ifølge reisefeber.no. Den danske hovedstaden har dermed tatt over tronen som nordmenns storbyfavoritt etter London. Slik gjør du København for en slikk og ingenting.
  15. Vårslipp


  16. Roma
   Med sol og varme vekkes det italienske blodet til live. Gå våren i møte i Italias romantiske hovedstad. Hva med en liten rotur med din kjære? Romantiske Roma - Hvis Amor fikk velge.
  17. Foto: www.visitbergen.com
   Foto: www.visitbergen.com Vis mer


  18. Bergen
   Kanskje ikke hele våren? Men mai er den aller vakreste måneden i vestlandsbyen og attpåtil blir den behørig feiret med Ole Blues festivalen, Festspill og Nattjazz- og det er ALLTID pent vær når Kongen kommer. Dessuten - hvordan kan vi ikke like byen når Alle (andre) elsker Bergen?


  Hvor går du helst våren i møte?

 • Slik reiser du, og her er prisene
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer