Våryr i Europa

Ingenting er som en romantisk svipp dit våren allerede har festet grepet. Her er fem favorittbyer og ti tips som LOVER vårkåte sjeler valuta for pengene.

Publisert
Sist oppdatert

Ambisjonene om et romantisk avbrekk i hverdagen er nok til å ta knekken på de aller fleste langhelger. Det ender som regel opp med for mange turer med metroen, for mye gåing, for mye sightseeing, for mye penger og altfor lite lidenskap…

Det gjelder å vite hvor man skal spise, hvor man skal drikke, hva man skal se og hvor man skal trekke seg tilbake for å… eh, hvile.

Les også: Tyskland + romantikk = sant!

London

Klassikeren som holder stand: Hvem kan motstå middag for to under stjernene? Kensington Roof Gardens er stedet. Sir Richard Bransons restaurant Babylon og nattklubben Roof Gardens er hevet høyt over gateplan. Her er det plen og romantiske hager i sjuende etasje. Passer bra for lett og elegant lunsj til overkommelige priser. Men aller best egnet til superromantisk stevnemøte, etterfulgt av en runde på et av Londons hotteste dansegulv som kun er åpent for medlemmer og Babylons middagsgjester. Inngang på klubben koster ti pund, cirka 100 kroner. Kensington Roof Gardens gjenåpner med splitter ny design 12. mai.

På nett: Kensington Roof Gardens

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer