Våryre bikinier

Miniplagg til minipris. Selv om du vil sole deg, trenger du ikke blakke deg på badetøyet.

Publisert
Sist oppdatert

Sommerens minste plagg kan fort bli noe av det dyreste du kjøper. Men ikke om du går for bademote fra lavpriskjedene. Her er bademote fra tre av de store motekjedene - H&M, Cubus og Lindex. Ikke det minste ulekkert, og ikke det minste dyrt. Alle miniplaggene er tilgjengelige for under 250 kroner!

Kylie i front

Badetøyet som vil vekke mest oppsikt i vår, spår vi blir kolleksjonen dedikert til Kylie Minogue fra H&M. Dette er en kolleksjon med kun noen få plagg, som ble lansert i Shanghai denne uken. Badetøyet vil komme i alle H&M-butikker i Norge som selger undertøy, fra 9. mai. Like etter blir kolleksjonen også tilgjengelige i kjedens online-utsalg. 10 prosent av inntektene av salget av akkurat disse plaggene vil gå til wateraid.org, en organisasjon som arbeider med å skaffe rent vann og hygieniske forhold for verdens fattigste.

Kylie-bildene er forøvrig tatt av den norske fotografen Sølve Sundsbø.

Blir vårvarmen i helgen for mye for deg, er det heldigvis allerede rimelig badetøy tilgjengelig hos de store kjedene.

Se bildene av vårens mest fristende småplagg

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer