Våt vei til cupfinalen

Det er håp om fint høstvær før cupfinalen søndag, men det er likevel stor sannsynlighet for at supportere i begge leire vil lage våte spor til Ullevål i Oslo i helgen.

Publisert
Sist oppdatert

I helgen vil horder av fotballfans vestfra innta hovedstaden, som er hjembyen til cupfinalens andre deltakerlag. Og selv om Lyn har sine røtter i Oslo, er det ikke usannsynlig at bergenserne med brannfarger vil være de mest synlige i bybildet, i alle fall på fredag. Kampen starter søndag klokken 13:15, men mye vann skal renne ut i Oslofjorden før den tid ...

 • Her er tipsene til medreisende som IKKE har fotball på hjernen, eller andre som bare helst vil unngå supportergalskapen.

 • Her er tipsene til hvor du går og hvor det skjer utenom fotballkampen:

  Festen før og etter: Brannsupporterne

  Brannsupporternes østlandslag, Brann Bataljonen øst treffes gjerne på Champs Sportsbar ved Oslo Spektrum. Men under cupfinaleinnrykket har moder-Bataljonen og laget valgt seg følgende offisielle treffsteder:

 • Cupfinaleshow på Oslo Spektrum
 • Lørdag 6. november mellom 18 og 24, billettene koster 275 kroner.

 • Sir Winston pub, Karl Johansgate 10 (Sentrum)
 • Her skal Fred Ove Reksten underholde med Brannsanger utover fredagskvelden.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer