Våt vinterferie

Plask, sprut, varme og vann. Bad og spa har for lengst inntatt norske fjell.

Publisert
Sist oppdatert

Tropisk på Gol

Vinter trenger ikke bety snø. Her fra Tropicana på Gol. Foto: Pers Foto: Pers
Vinter trenger ikke bety snø. Her fra Tropicana på Gol. Foto: Pers Foto: Pers Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


I underetasjen på Pers Hotell på Gol kan du gå inn i varmen og nyte høye badetemperaturer i Tropicana badeland. Her er det sklier, elver, bølgebasseng, boblebad og palmesus. Tropicana er åpent for alle hele uken, men gjester på Pers hoteller og bosteder får halv pris. Inngang koster 140 for voksne og 100 for barn under 15 år. Barn under fire slipper gratis. Familiebillett til 380 kroner for inntil to voksne og tre barn.

Tropicana badeland
Telefon: 32 02 31 00
Nettside: Tropicana

30 pluss i Setesdal

På Hovden i Setesdal kan du også velge badebukse i stedet for dovremakko. 3.000 kvadratmeter og 30 plussgrader kan kanskje duge for å tine en kald vinterferierende kropp. Hovden har boblebad, badstuer, basseng, rutsjebane og hinderelv. Åpent alle dager i vinter. 145 for voksne over tre timer, 115 under tre timer. For barn mellom fire og 15 koster det tilsvarende 115 og 90. Barn under fire går gratis. 15 prosent rabatt om dere er tre eller flere.

Hovden badeland
Telefon: 37 93 93 93
Nettside: Hovden badeland

Spa på høyfjellet

Litt mer voksen moro kanskje, med spaferie. I Rondane kan du kombinere skiferien med velvære. Rondane Høyfjellshotell har blitt spa. Det betyr at du kan bli pleiet og stelt ved inngangen til landets eldste nasjonalpark. Tilbud om behandlinger, svømmehall, badstu og vegetarmat etter ønske. Du kan overnatte både i vanlige rom, hytter og leiligheter.

Helg med skrubb og kurbad koster fra 2.490 kroner. Lang jenteweekend med behandlinger og opphold for seks for prisen av fem, for 4.190 per person. Prisen inkluderer halvpensjon.

Rondane Spa
Telefon: 61 23 39 33
Nettside: Rondane Spa

Tilbake til innledningen


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer