Våte fartsdrømmer

Lurer det en racerfører i deg? Søker du fart og spenning? Da er dette guiden for deg.

På Vålerbanen kan du kjøre gokart både sommer og vinter. Foto: Vålerbanen.
På Vålerbanen kan du kjøre gokart både sommer og vinter. Foto: Vålerbanen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å være racingsjåfør for en dag, dynke seg selv i champagne på seierspallen à la Petter Solberg og kompani og kjøre terrengbil i gjørma er en drøm for svært mange. Om det så er bedriften som vil more seg, en kamerat du vil drikke ut eller du selv som trenger et realt adrenalinrush; De store banene og terrengløypene tilbyr deg skreddersydde fartspakker, opplevelsesdager, opplegg for utdrikningslag, kurs, hjelmer, fartsbriller og action hele året.

Racing i Rudskogen

I Rudskogen i Østfold kan du ta racingkurs og oppleve en Grand Prix-dag med Harald Huysman Racing. Du får gå rundt i kjøredress og prøvd deg i konkurranser og øvelser i vanlig bil, løpsriggede BMW 323ic, Formel 1-bil og 2 motors gokart. På slutten av dagen får du utdelt diplom, bilder og portretter. Prisen for en dag som fartsbaron er 4.550 kroner. Gokart gruppepriser koster ellers alt fra 150 til 1.000 kroner per person.

Fra mai til september kan du også være med i et såkalt 6 timersløp i Rudskogen. Da stiller du med et lag på 3 til 6 personer. Løpet varer i 6 timer og det er laget med flest runder som vinner. Prisen per lag er 6.900 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer