Vått blinkskudd i bassenget

Ukens vinnerbilde viser varme sommernetter på sitt beste med vann i fokus.

Publisert
Sist oppdatert

E-postkassen vår svømmer over av feriebilder fra Norge og resten av verden i disse dager. Fortsatt er det muligheter for den som vil slenge seg med i konkurransen om premier for 16.000 kroner. Klikk her for å se konkurranseregler og lese mer om premiene.

Skroll ned for mer.

Ukens vinner

Wenche Baardsen fra Greåker har bidratt med ukens heteste bilde, fotografert i eget basseng nattestid. Jenta med drag på vannet heter Mia. Et fartsfylt bilde som viser at vi fortsatt kan nyte sommernettene.

Se bildet i stor utgave her.

Mer vann

Vi holder oss til vanntemaet denne uken, og viser to sprelske stupebilder; to av mange varianter vi har fått inn. Disse ligner litt på hverandre, idet alle "stupere" synes å sprette opp av vannet, eller gå på vannflaten. Det første viser to glade gutter, Alexander og Ken, i vannlek der de formelig popper opp av vannet. Hvordan de har fått til dette kan vi bare lure på. Bildet er fotografert av Stein Tømmerås.

Bilde nummer to er fotografert av Sveinung Lein. Det viser Kai Ove Heradstveit på åtte som stuper i det varme sjøvannet på Foreneset/Jelsa i Ryfylke. Faren Torjan Heradstveit svømmer stolt ved siden av. Gode farger gjør dette bildet, og vi er imponert over både skarphet i bildet, og upåklagelig stupestil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer