Vått til topps

Sammenknyttet fjes gjennom vannspeilet, en bille på nesen og skrekkblandet fryd i regnværet. Nå kan du se resultatene av sommerens fotokonkurranse.

Publisert
Sist oppdatert

Sommerens store fotokonkurranse er nå avsluttet, og vi kan endelig avsløre vinneren. 16 gode bilder har konkurrert om premiene, og avgjørelsen er tatt ved hjelp av leseravstemming og juryvurdering. I drøyt åtte uker har vi fått inn bilder til DinSide Reises store sommerfotokonkurranse, og både åpne runder og temarunder har mottatt spennende bidrag. Av rundt 1.500 innsendte bidrag valgte vi ut åtte ukevinnere og åtte andre bilder som ble med i konkurransen om hovedpremiene.

Lesernes favoritt

Våt og tøff bryting av vannflaten. Fotograf Kari Birkedals bilde er lesernes favoritt, med 13 prosent av stemmene, bare 22 stemmer foran Utsiktsbad av Monica Sotberg fra Oslo. Kari Birkedal vinner hovedpremien, som er et Nikon Coolpix 3700 fra Interfoto, til en verdi av 4.000 kroner. Dette er også kameraet som av DinSide Datas testpanel ble kåret til det beste i kompaktkameratesten som ble presentert på TV2 i fjor høst.

Juryens favoritt

Juryens favorittbilde er fotografert av Rune Johannessen fra Grimstad. Et strålende bilde av gutten Mathias, med et ubetalelig uttrykk i ansiktet, som har funnet en bille på et sted han kanskje ikke hadde ventet det. Vi syns nesten vi kan høre den skrekkblandede latteren helt gjennom skjermen. Et godt utsnitt trekker også opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer