Veien til billig ferie

Slik skaffer du deg de billigste feriereisene.

Publisert
Sist oppdatert

Et nytt ferieår er i gang, og det er snart tid for å planlegge når og hvor årets ferieuker skal brukes. Med våre tips kan du sikre deg mest mulig ferie til lavest mulig pris. Det betyr penger igjen på budsjettet når desember og julehandelen igjen venter.

Tips

 1. Når er reisene billigst?
 2. Når får du spesialtilbud?
 3. Unngå skoleferien!
 4. Mest valuta for pengene
 5. Bo bilig

Når reiser du billigst

Charterprisene er på sitt laveste i mai, august og desember. Vil du hoppe på restplasstilbud i siste liten, er det også da du finner de laveste prisene i restplassoversikten.

 • Her ser du oversikten over ferieåret 2004 - når var charterprisene lavest og høyest.

 • Når får du spesialtilbud?

  Når flyselskapene lanserer nye ruter, er det gjerne med gode introduksjonstilbud. Og med aktive lavprisselskaper i markedet, blir det også mange nye ruter hvert år. Det kan vi regne med også i år. Følg med på lanseringene, og du kan også snappe tilbudene. I lavsesong er det også vanlig at selskapene dytter ut spesialtilbud.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer