Vekker oppsikt: - Ekkel!

- De kan åpenbart selge hva som helst.

HALLOWEENPØLSE: Ikeas nye pølse er noe for seg selv. Foto: Ikea
HALLOWEENPØLSE: Ikeas nye pølse er noe for seg selv. Foto: Ikea Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oktober er den store måneden for skrekk og gru, og mange kjeder og butikker kjører spesielle halloweentema gjennom hele måneden.

Den svenske møbelkjeden Ikea har tidligere kjørt halloweentema på menyen sin, noe vi blant annet vi så i Japan i fjor med svart softis og den spesielle Ninja Hot Dog-pølsa med kullsvart pølse og brød.

Pink bun with Charcoal Chicken Sausage & Cheese

Ikea ønsker ikke å være noe dårligere i år og gjennom oktober selger de nok en unik pølserett som består av en kullsvart pølse i rosa (!) brød med gul stripe med det som ser ut som sennep, men som faktisk er ost.

Og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

Instagramprofilen kl.foodie - med nærmere én million følgere - har lagt ut en video der de tester den spesielle pølsa, og engasjementet er stort med 17,1 millioner visninger og over 30 000 kommentarer.

- Det er ikke sjanse for at det der er bra for menneskekroppen, skriver en av de mange som har reagert på videoen.

- Den ser ekkel ut, men jeg har likevel lyst til å prøve den, skriver en annen.

En tredje lurer på hvem som spilte inn denne pølsa på et møte og fikk den godkjent.

- De kan åpenbart selge hva som helst, skriver Instagram-brukeren.

Dårlig nytt

Den dårlige nyheten for alle i Norge som skulle ønske å hive i seg den svarte pølsa eller lurer på hva i alle dager et rosa pølsebrød smaker, er at den foreløpig bare selges i Malaysia og bare i en begrenset periode.

Ikea Norge er enig i at halloweenpølsa er noe for seg selv, men bekrefter samtidig at de ikke har noen planer om en halloweenmeny i år.

- Men vi har som vanlig gode tilbud på innpakket godis Svenske Spesialiteter i butikken vår, som er kjekt å ha når det ringer på døra 31. oktober, skriver pressevakt i Ikea, Alexandra Marie Engvold Backström i en e-post.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer