Vekta di bestemmer hotellprisen

Et hotell i Østerrike beregner hotellprisen etter gjestenes kroppsvekt.

Publisert
Sist oppdatert
Overvektige som greier å slanke seg under oppholdet, får en rabatt på 50 euro per kilo de går ned ...


Frister det med innsjekk med vektkontroll?

Det østerrikske hotellet spår slutten på pruting på prisen, bestill tidlig-rabatter og siste-liten-priser. De innfører kilospriser på overnatting, hvor tynne mennesker med minst utslag på vekten slipper billigst unna, mens de med mer kilo på kroppen straffes med en høyere overnattingspris. Dette gjelder kun gjester som overnatter med halvpensjon.

Mandler's Landhaus ligger i landsbyen Irschen, som har fått tilnavnet urtelandsbyen på grunn av den rike urteforekomsten i området.  Foto: Mandler's Landhaus
Mandler's Landhaus ligger i landsbyen Irschen, som har fått tilnavnet urtelandsbyen på grunn av den rike urteforekomsten i området. Foto: Mandler's Landhaus Vis mer


Hotellpris per kilo

Er det en god idé å beregne hotellromprisen ut fra gjestens vekt? (Avsluttet)
Helt hårreisende!(50%)
God idé!(30%)
Samme for meg, jeg veier ikke mye(20%)
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Sunnhet i fokus

Hotellet Mandler's Landhaus ligger i landsbyen Irschen i et område i Østerrike som kalles Kärnten. De markedsfører seg selv som et bioferiehotell. Her står den sunne kroppen i fokus, og gjestene serveres kun sunn mat. Med vektinnsjekkingen, ønsker hotellet å gjøre folk mer bevisste på sunnhet og vekt, og med å la de tynne bo billigere, mener de å premiere de som er sunne. Hotellet vil ta opp kampen mot overvekt og sette eventuelt overvektige i stemning for å ta av noen kilo.

Innveiing ...

Illustrasjon Foto: Colourbox
Illustrasjon Foto: Colourbox Vis mer


Du kan selv beregne overnattingsprisen din ved å veie deg selv på vekten hjemme og dermed kalkulere hva oppholdet ditt vil koste. Når du så kommer til hotellet, må du veie deg på hotellvekten for å bekrefte prisen.

For at du ikke skal gå opp i vekt under oppholdet, byr hotellet på en trener som tar deg med på sykkel- og vandreturer. Overvektige som greier å slanke seg under oppholdet, får en rabatt på 50 euro per kilo de går ned fra feriens begynnelse.

På nett: www.bioferienhotel.at

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer