Vekta di bestemmer hotellprisen

Et hotell i Østerrike beregner hotellprisen etter gjestenes kroppsvekt.

Publisert
Sist oppdatert

Frister det med innsjekk med vektkontroll?

Det østerrikske hotellet spår slutten på pruting på prisen, bestill tidlig-rabatter og siste-liten-priser. De innfører kilospriser på overnatting, hvor tynne mennesker med minst utslag på vekten slipper billigst unna, mens de med mer kilo på kroppen straffes med en høyere overnattingspris. Dette gjelder kun gjester som overnatter med halvpensjon.

Sunnhet i fokus

Hotellet Mandler's Landhaus ligger i landsbyen Irschen i et område i Østerrike som kalles Kärnten. De markedsfører seg selv som et bioferiehotell. Her står den sunne kroppen i fokus, og gjestene serveres kun sunn mat. Med vektinnsjekkingen, ønsker hotellet å gjøre folk mer bevisste på sunnhet og vekt, og med å la de tynne bo billigere, mener de å premiere de som er sunne. Hotellet vil ta opp kampen mot overvekt og sette eventuelt overvektige i stemning for å ta av noen kilo.

Innveiing ...

Du kan selv beregne overnattingsprisen din ved å veie deg selv på vekten hjemme og dermed kalkulere hva oppholdet ditt vil koste. Når du så kommer til hotellet, må du veie deg på hotellvekten for å bekrefte prisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer