Vannkoker på hotell

- Veldig ekkelt

Ryktet vil ha det til at det er folk som vasker trusene sine i hotell-vannkokeren.

FLERE BRUKSOMRÅDER: Noen vil ha det til at vannkokeren på hotellrommet brukes til andre ting enn å koke vann til kaffe og te. Foto: Kirsti Østvang
FLERE BRUKSOMRÅDER: Noen vil ha det til at vannkokeren på hotellrommet brukes til andre ting enn å koke vann til kaffe og te. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter to år med pandemi flokker folk til utlandet igjen (om de ikke har fått flyet sitt kansellert på grunn av flystreik).

Endelig kan man slenge seg ned på en stor og deilig hotellseng. Slappe av med et varmt bad i badekaret. Nyte en varm te eller kaffe med vannkokeren som hotellet har vært så spandable å utstyre rommene sine med. Eller bør du egentlig det ...

Vandrehistorie

Du har vel hørt om det ganske så ekle ryktet om hotell-vannkokere? Som går ut på at noen folk bruker den til å vaske trusene sine med. En urban myte, omtalte våre kolleger i KK det som i fjor.

I 2017 fikk Gizmodo det til å «koke» på nettet etter at de omtalte det angivelige fenomenet på bakgrunn av denne Twitter-meldingen:

Saken ble raskt plukket opp av en rekke medier, blant annet The Independent. For ja, flere i kommentarfeltene hevdet å kjenne til dette på et eller annet vis, typisk via en bekjent eller en bekjent av en bekjent, gjerne noen som jobbet i hotell- eller reiselivsbransjen.

En god gammeldags vandrehistorie, men er det noen sannhet i det?

På nettstedet Weibo, som er Kinas svar på Twitter, hevdet nemlig noen å ha bevis på at det faktisk forekommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer