Velg riktig byrå, spar tusener

Flere presanger og mer moro! Med litt nettvett kan du legge til flere tusen kroner til årets juleshopping.

Publisert
Sist oppdatert

Vil du handle julegavene på Harrods i stedet for på Steen & Strøm, bør du sjekke prisene; du sparer nemlig mange tusen kroner på å velge et lavprisselskap fremfor et ordinært reisebyrå.

Pristest

DinSide sjekket prisene på flybilletter og hotellovernatting på gitt dato, 8. - 11. desember, og fra billigst til dyrest skiller 7.674 kroner. Ryanair ble pristestvinner. 3.766 kroner kostet flybilletter og hotellovernatting bestilt via selskapets nettsted. Bridge.no skulle derimot ha 11.440 kroner for flybilletter og overnatting på billigste alternativ.

Se prisene:Billigste pakketur til London

Fra andre norske byer

Lavprisselskapene flyr ikke bare fra Oslo. Også fra Haugesund og Trondheim er det mulig å kjøpe billigbilletter til London; følgende priser gjelder for to personer med avreise i desember:

Norwegian: Trondheim - London 2.848 kronerSAS Braathens: Haugesund - London, 3.646 kroner, Stavanger - London 2.688 kroner.Ryanair: Haugesund - London 1.094 kroner

Reis billig

Spar på billettprisen, legg til på shoppingbudsjettet. DinSide skriver jevnlig om hvordan du reiser billigst mulig:

    11 veier til billigere ferieHer er billigflyguidenSlik får du billigst hotell

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer