Velg svensk i vinterferien

Vinterferien er snart over oss, og har du ikke allerede bestilt hytte eller reise, er det ikke mye å velge i her hjemme. Men vender du nesen østover, er både kapasiteten og prisene mye hyggeligere.

Publisert
Sist oppdatert

I år faller vinterferien på samme tid i alle fylker fra Nordland og sørover. Dette betyr økt press på hytter, fly og charterreiser. Vi har sjekket prisene på vinterferieopplevelser til både sol og snø.

Vinterferieuka er fom. mandag 21. tom. fredag 25. februar. I denne pristesten har vi sjekket priser for ukesturer som kan avvikles rundt dette tidsrommet, uten å være avhengig av én enkelt avreisedag. Reisefølget som ligger til grunn for vår pristest på vinterdestinasjonene er en familie på fire med to voksne og to barn.

Hytteferie i fjellheimen

Vi har sjekket mulighetene for en ekte norsk fjellferie på eller ved populære norske vintersportsteder i forbindelse med vinterferien. Det ser virkelig stygt ut, for kapasiteten begynner å bli liten. Men det er ennå noen muligheter igjen om du er rask. Her er noen av tilbudene vi kunne finne, som fortsatt er ledig.

    Hemsedal/Lykkja: Lykkja Feriesenter, hytte på 40 kvadratmeter med sengeplass til fire. Pris: 5.450 kroner fra søndag til søndag.Hemsedal/Ulsåk: Fjellkos, hytte på 80 kvadratmeter, med sengeplass til åtte. Pris: 5.390 kroner fra søndag til søndag.Geilo: Geilolia, hytter på 43 kvadratmeter med sengeplass til fire/fem. Pris: 7.500 kroner fra søndag til søndag.Geilo: Solli Hytter, hytte på 80 kvadratmeter med sengeplass til åtte. Pris: 15.100 kroner fra søndag til søndag.Beitostølen: Kun rom ledig, ingen leiligheter eller hytter. Priseksempel Beitostølen Høyfjellshotell: 715 kroner per voksen per døgn i midtuke med halvpensjon, 2.395 per voksen per døgn i helg med helpensjon.Trysil: Trysiltunet, minileilighet på 13,5 kvadratmeter med sengeplass til fire. Pris: 6.737 kroner fra lørdag til lørdag eller sødag til søndag.Norefjell: Fullt i midtuke, men det kan finnes noe ledig i helgene. Hos Norefjell hytteutleie har de én seks-sengs hytte ledig helgen 18. til 20. februar. Pris: 4.500 kroner.Oppdal: Restplasser hos Oppdal Booking, 18.-20. februar, en hytte med 10 sengeplasser ledig. Pris: 10.000 kroner. Oppdal: 26.-27. februar, leilighet i Vangslia Fjelltun. Pris 1.800 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer