Velsignet spennende jobb

Vi har snakket med en av sjømannskirkens assistenter.

Publisert
Sist oppdatert

- Når du bryter opp fra alt hjemme og flytter til et fremmed land, blir du utfordret på en del fordommer og usikkerhet du har båret med deg. En lærer å kjenne nye sider ved deg selv, forteller Espen Ingebrigtsen (36) som arbeider som assistent ved Sjømannskirken i Singapore. Lenger unna Åsane utenfor Bergen hvor han og familien kommer fra, er det knapt mulig å komme med en stilling i Sjømannskirken.

Hvordan får du jobb for Sjømannskirken?

Hele familien

For 1 1/2 år siden brøt familien Ingebrigtsen opp fra hus, familie og venner i Åsane og tok utfordringen med en jobb i Singapore. Med lærerutdannelse og bakgrunn som kateket i Åsane Kirke, og en kone med musikkbakgrunn, fikk paret tilbud om jobb både i New York og Singapore. Familien valgte imidlertid Singapore av hensyn til barna som nå er 2, 4 og 7 år gamle.

- Vi skal være her i minst tre år, og kommer muligens til å søke om forlenget tjeneste, enten her eller et annet sted i verden, forteller Ingebrigtsen på telefon fra Singapore.

En æra som snart er over

Sjømannskirken i Singapore dekker i tillegg landene Malaysia, Indonesia og Filippinene. Før de reiste var familien veldig fokusert på det eksotiske ved å bo og arbeide i så fjerne strøk. Etter halvannet år i tjeneste, er ikke selve stedet så eksotisk lenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer