Venter på skiføret

Her er stedene som ikke har verken snø eller kuldegrader å skryte av foreløpig.

Publisert

Flere av landets største skisentre venter fortsatt på både snø og kalde netter. Uten frost blir det heller ikke kunstsnø.

TrysilRegn, regn og mer regn. Først over helgen blir det avklart om skisenteret kan åpnes som planlagt 25. november.

63 løyper, 25 heiser, 90 km langrenn, kveldskjøring og snowboardpark. Nytt i år er ekspressheis, forlenget skitrekk, ny heis/trasé og utvidet snøproduksjon. Dagskort 240/185, seksdagerskort 1030/790, sesongkort 3115/2350, barn under åtte år kjører gratis. Onlinebooking og førevarsel på senterets hjemmesider.

NorefjellI fjor åpnet skisenteret 8. desember, og mye tyder på at ikke blir tidligere i år. Det er både mildt og snøløst på Norefjell med unntak av på toppene.

20 løyper og ti heiser, snowboardpark, 120 km langrennsløype. Dagskort 230/180, seksdagerskort 920/715, sesongkort 2900/2300. Barn opptil seks år kjører gratis. Mer finner du på senterets egne sider.

OppdalSkisenteret har forsøkt å legge ut kunstsnø, men denne har mildværet tatt knekken på. Uvisst når bakkene åpnes. Vanligvis åpner senteret i månedsskiftet november/desember.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer