Verdens 10 dyreste hotellrom

Luksus kan være så mangt.

Denne utsikten koster deg omtrent det samme som en norsk bil. For en natt. Foto: Bilde fra http://www.lagonissiresort.gr
Denne utsikten koster deg omtrent det samme som en norsk bil. For en natt. Foto: Bilde fra http://www.lagonissiresort.gr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å ha så mange penger at man kan velge det dyreste alternativet uten å få lyst til å gnage av seg armen når kredittkortregningen til slutt presenteres, må være en fin følelse.

For å gi oss vanlige lønnsslaver et innblikk i hva de rike kan fråtse i, har engelske Telegraph derfor funnet fram til 10 av de dyreste hotelrommene som er å oppdrive akkurat nå. Og jada, det er definitivt mye pent å se på, men hvor mange soverom i Rokokko-stil trenger du egentlig for deg og famillien?

Nu vel, la oss ikke henge oss opp i detaljer, her er listen:

Plass 10: Hotell Park Hyatt Vendôme i Paris

The Imperial Suite er plassert i hotellets andre etasje, og gir deg hele 250 kvadratmeter å boltre deg på. 85 av disse er forbeholdt stuen, og du kan også meske deg i din egen spa-avdeling.

Dine designbevisste venner vil forøvrig fryde seg over at hele suiten skal være utstyrt med det siste utstyret fra Bang & Olufsen.

Suiten kan forøvrig ikke bestilles via hotellets nettsider, men hvis du har 87.157 kroner til overs så er det sikkert bare å ringe.

Plass 9: Royal Suite, Four Seasons George V i Paris

Hvis du elsker maskeradefilmer fra Frankrikes storhetstid er dette noe for deg. Her får du cirka 250 kvadratmeter å boltre deg på, men skal du slå deg løs bør du nok sette av litt av tid på rydde gulvet for de antikke møblene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer