Verdens beste badesteder

Gambia er verdens beste badested. Det synes leserne som har avsagt sin dom i Reiseguiden.

Publisert
Sist oppdatert

I Reiseguiden kan du skrive reisebrev, gi råd og tips til andre – og selv finne nyttige råd før reisen. Du kan også gi karakterer til steder du har vært – innenfor områder som bad, attraksjoner, prisnivå, service, uteliv, shopping med mer.

Vi har sjekket hvilke steder som leserne vurderer som best på bading – og hvem de vurderer som bånn i bøtta. Enig eller uenig? Du kan selv påvirke resultatlisten ved å avgi din stemme i Reiseguiden.

Best

På bakgrunn av lesernes karaktersettingen, får vi en liste med verdens ti beste steder å bade.

Her kan du se listen over beste badesteder

Listen er selvsagt stadig under endring, etter hvert som nye karakterer legges til. I Reiseguiden kan du se etter endringer, eller legge inn dine egne karakterer.

Som beste badested i skrivende stund finner vi Gambia. I tillegg til beste karakterer, er det afrikanske landet også beskrevet i rosende ordelag. Thore beskriver Gambia som et badeparadis.

- Gambia må vel være verdens beste badeparadis med milelange øde strender. Ingenting kan måle seg med vakre sandstrender og palmesus mil etter mil, skriver han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer