Verdens beste ferie

Juryen i World Travel Awards viser vei til verdens beste ferie. Gjengangere som Burj Al Arab og Miami Beach står atter på topp. Forsidebilde: Kvive B. Hansen

Publisert
Sist oppdatert

Hoteller, flyselskaper, flyplasser, strender - alt som kan gi deg den perfekte ferie er satt pris på i World Travel Awards. Se hvem som har vunnet de gjeveste prisene, og finn ut hvordan du får den flotteste ferien på kloden.

Det beste av det beste

For det mest fasjonable av hotellopphold må du merke kofferten med Dubai. Burj Al Arab er den soleklare prisvinner for suitehoteller - med sine syv stjerner kommer nok sjeikenes glitrende pengesluk til å holde den posisjonen i årevis fremover.

For europeiske utfoldelser er det Paris og Bristol som gjelder. Dette fasjonable hotellet med lange tradisjoner ligger også i årets vinner på destinasjonssiden.

Hoteller i toppen, verden og Europa.

Reisemål

Dubai får røslig med priser, og er av de fornemste destinasjoner for reisende med eksplisitte krav til kvalitet. Men prisen for verdens fremste reisemål går igjen til den mest lysende av byer - Paris. I fjor var London i bresjen, året før fikk Las Vegas denne attraktive utmerkelsen.

For badeengler var favorittstranden for to år siden Miami Beach. I fjor kom karibiske Seven Mile Beach på Grand Cayman på topp. I år er det igjen duket for Miamis strandstolthet i klassen for verdens beste strand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer