Verdens beste flyselskap

I år gikk Asia av med seieren om å ha verdens beste flyselskap.

Singapore Airlines ble kåret til beste flyselskap av Skytrax. Foto: Singapore Air Foto: Singapore Air
Singapore Airlines ble kåret til beste flyselskap av Skytrax. Foto: Singapore Air Foto: Singapore Air Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en gang feirer verdens beste flyselskaper seg selv når “Årets Flyselskap”- kåring går av stabelen. Kåringen er gjennomført av luftfartsanalytikerne i Skytrax og er basert på svar fra mer enn ti millioner reisende fra 92 land i perioden juni 2003 til mars 2004.

Klar trend

Alt fra flyselskapenes tjenester, tilbud og service er blitt vurdert, og ut fra resultatene har Skytrax kommet fram til årets ”Airline of the Year”. Og trenden er klar. I år er det de asiatiske selskapene som dominerer. Singapore Airlines, Emirates Airlines og Cathay Pacific kan trygt slå seg på flybrystet, med henholdsvis første, andre og tredje plass i den prestisjetunge kåringen.

Blant verdens ti beste flyselskaper er Continental Airlines det eneste amerikanske selskapet som er representert. Skytrax har imidlertid rangert Continental som nummer én i kategorien ”Beste flyselskap i Nord-Amerika”, og nummer to i ”Beste transatlantiske flyselskap”. I juni kan også nordmenn glede seg til å fly det prisbelønnede selskapet da Continental åpner den eneste direkteruten mellom Norge og USA. På listen over årets beste flyselskap er det videre kun British Airways som er europeisk. Selskapet ligger på en sjetteplass på listen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer