Verdens beste flyselskaper

Om du flyr til fullpris eller lavpris: Her er verdens beste flyselskaper.

Ikke akkurat Ryanair ... Ethiad Airways er Midtøstens ledende flyselskap, ifølge World Travel Awards 2009. Foto: Ethiad Airways
Ikke akkurat Ryanair ... Ethiad Airways er Midtøstens ledende flyselskap, ifølge World Travel Awards 2009. Foto: Ethiad Airways Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mye kan sies om billigflyselskaper, og det gjøres det vel også. Mange selskaper, som Ryanair, er beryktet for å kutte alle passasjergoder og påføre passasjerene ekstraavgifter for den minste lille ting.

Ryanair øker bagasjeavgiften20 grunner til ikke å fly RyanairRyanair dropper innsjekkingsskrankeneRyanair tar 285 kroner for taxfreeposene

Men Ryanair er selvsagt ikke alene i flybransjen til å ta seg betalt der de ser en åpning:

Her er alle ekstrakostnadene

Det beste av det beste

Nå har World Travel Awards kåret det beste av det beste innen reisebransjen i Europa, Afrika, Sentral-Amerika, Nord-Amerika og Midtøsten - fra billigflyselskaper til hoteller, spaanlegg, bilutleieselskaper, cruiseselskap, golfanlegg, skianlegg og mange andre kategorier.

Hva er ditt favoritt-flyselskap, og hvilket flyselskap er det verste? Del dine meninger i debatten nedenfor.

Vi har plukket ut de flyselskapene som er kåret til de beste i de ulike regionene og landene. Men som du kan se av listen, er ikke Ryanair blant verdens beste, selv ikke innenfor kategorien beste billigflyselskap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer