Verdens beste julegaver

Ting har vi kanskje nok av - verdens beste julegave må være å gi en opplevelse som man lever lenge på. Ja, og noen småting i tillegg da ... Se våre reisegavetips.

Feriegaver kan fort bli slageren under treet ...
Feriegaver kan fort bli slageren under treet ... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julegaver til den som liker å reise, sier du? Det er enkelt. Her er våre forslag i prisklasser fra et par tiere til femsifrede beløp. Først og fremst anbefaler vi opplevelser - de varer lenger enn saker og ting, og trenger ikke koste mer. Bøker er også en form for opplevelse, så vi tipser i tillegg om fristende lesestoff. Les mer lenger ned i artikkelen.

 • Og for deg som absolutt må gi harde pakker i ting-og-tang-kategorien, det er gode forslag å hente også der.


 • Billett til ...

  [Ugjyldig objekt (NAV)]

  Ingenting er lettere å gi enn en reise. Kjøp en billett eller et gavekort, og gi minner for livet. Her er noen forslag:

 • Lørdagsshopping i London under januarsalget. Lørdagstur og retur hos SAS for 1.319 kroner per person i januar. Eneste tillegg er handlekonto og transport tur/retur London - flyplassen.

 • Middelhavsreise med Braathens - velg mellom Nice, Alicante, Barcelona og Malaga for 1.499 kroner tur/retur per person. (Bestilles på telefon.) Kun flybilletter.

 • Gavekort til pakkeferien - de fleste pakketurselskaper selger gavekort, du bestemmer beløpet. Mottaker bestemmer når og hvor.

 • Spa er hot. Spander et spa-opphold på noen du er glad i, for eksempel på Rondane Spa. Her får du spa-weekend fra 2.490.
 • Ellers er det bare fantasien som begrenser. Støvsug nettet for tilbud hos reisebyråer, turoperatører, flyselskaper og hoteller.

  Leselyst

  Gjennom året har DinSide Reise omtalt og anmeldt et tredvetall nye og gamle reisebøker. Gaven til den som har alt, men som ikke får reiseopplevelser? Bøker er tingen.

 • Bokomtaler og anmeldelser
 • Her er noen superaktuelle kandidater å legge under treet: Reisens Magi satt sammen av reiseguru Riisnæs for lesehesten, Syden av Are Kalvø for humoristen, Stiansens kulinariske koffert for matglade, 100 gode puber i London for ølhunder, Barn ingen hindring av Arne Hjeltnes for barnefamilien, Skattejakt i Europa for ferieshopperen og Det er ikke farlig å fly for - nettopp - flynevrotikeren. Sjekk også vår test av reisehåndbøker i Feriens feteste reisekompis.

 • Nyttige, morsomme, snåle og praktiske ting og tang finner du her
 • Verktøy for reiselyst


  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer