Verdens beste nattklubber

Du har sikkert lurt på hvilke nattklubber som er verdens beste.

Publisert
Sist oppdatert

Lurer du på hvor du skal sette kursen neste gang du er ute etter å komme deg på en skikkelig bytur? Da kan du sjekke ut denne listen fra Askmen.com, hvor de har rangert verdens beste nattklubber ved hjelp av stemmer og egne erfaringer. Noen av stedene er kanskje kjente for mange, mens andre nok gir en liten vekker.

Her er listen kåret av nettstedet AskMen:

1) Gatecrasher, Sheffield UK.
Sheffield er en industriby i England, men har også alternativer for tilreisende. For eksempel verdens beste nattklubb. Gatecrasher er en monsterklubb som huser DJ-storheter som blandt andre Paul Oakenfold og Max Graham. Dette holder nivået på rytmene oppe, og de regnes for å ha den villeste musikken.
Hjemmeside.

2) Privilege, Ibiza.
Alle vet at Ibiza har et pulserende og heftig partyliv. Privilege er Europas største nattklubb, over tre etasjer og med eget svømmebasseng. Klubben kan huse så mange som 10.000 gjester, og her treffer du ikke bare fulle briter og tyskere. Her har du en suveren miks av supermodeller, kjendiser, rockestjerner og mafia. Dette bør være ingredienser til litt av en fest.
Hjemmeside.

3) Garden of Eden, Los Angeles.
Navnet sier vel alt? Garden of Eden ligger i Hollywood, nærmere bestemt på La Brea. Klubben er vakket utsmykket både utvendig, og ikke minst av vakre gjester. Mange "up-and-coming" skuespillere henger på dette stedet, for det er her du vil se og bli sett.
Hjemmeside.

4) Crobar, Chicago.
Nok et sted som er "hjemmebanen" til noen av de råeste DJ'ene. Carl Cox spilte nylig inn sitt Mixed Live album inne i klubben. Kombinasjonen av musikk, sinnsyk lyd, baroppsettet og vakre mennesker, plasserer Crobar på listen.
Hjemmeside.

5) C2K, Las Vegas.
En nattklubb med sushibar og sigarbar? Vel, når klubben ligger i Las Vegas må den inn på listen. Klubben har fått til en flott blanding av "lokale helter," turister og kjente mennesker spredt ut over de tre etasjene. I tillegg har du seks "skyboxes", hvor du også kan få med deg showene og live-underholdningen som tilhører hotellet The Venetian Hotel and Casino Complex.

Lyskule i megaformat. Foto: Paulo Meira
Lyskule i megaformat. Foto: Paulo Meira Vis mer


6) Scorpions, Ios i Hellas.
Ios er en partyøy i Hellas, og naturlig nok må de ha et flaggskip av et utested. Alle de vakreste menneskene står i kø for å komme inn, og stemningen er i taket. Blir du sliten av å feste stikker du ut på stranda, kliner med dama/karen du har hooket opp med hele kvelden, før du går inn igjen og fortsetter. Ios er ikke stedet dersom du vil ha en rolig ferie.

7) Club BBoss, Hongkong.
Dette er den klart mest høylydte og brautende klubben i Hongkong, og ligger i Sha Tsui Easts Mandarin Plaza. Klubben har hele 1.000 ansatte som jobber for gjøre klubbopplevelsen helt unik for deg. Brenner kredittkoret i lomma bør du gjøre som rikfolkene og bruke penger her. Du kan til og med kjøre en vintage Rolls Royce rundt på en innendørs vei. Et populært tilholdssted for rikfolk og kjendiser.
Hjemmeside.

8) Groove Jet, Miami.
Miami er en virkelig partyby, og selv om Groove Jet ikke er det største stedet i byen føles det sannelig sånn. I helgene er det alltid temafester på klubben, og de spiller svært så variert musikk som passer stort sett absolutt alle.

9) La Boom, Cancun i Mexico.
Cancun er det samme for tilreisende fra USA, som Aya Napa, Ibiza, Kos, Ios og Hersonissos er for europeere. La Boom har et utrolig lysshow og et energisk dansegulv som trekker. Alle kvelder har man spesielle drikkeleker, som skal "hjelpe" deltakere i å sjekke opp hverandre. En type lek kan være "du vil angre på dette i morgen"- konkurransen, og spesielle sceneshow er heller ikke uvanlig.

En klubb i USA lå på andreplass på listen, men den nå lagt ned.

Kilde: AskMenVi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer