Verdens beste reisemål

Verdens tre største reisemagasin Travel & Leisure samt den britiske og den amerikanske utgaven av Travel(l)er fra Condé Nast har stemt frem det beste av det meste innen reise. Her er vinnerne.

Publisert

Canada er det beste landet, New York og Sydney kjemper om byprisen, Maui er definitivt den flotteste øya og Singapore Airlines tar kaka blant flyselskapene. Slik lyder dommen fra leserne av de tre mest dominerende reisemagasinene i verden, Travel & Leisure samt Condé Nast Traveler fra USA og Storbritannia.

Skal vi tro at undersøkelsene er representative kan det også slåes fast at vi er forskjellige. Mens de to amerikanske bladene rangerer Hawaii høyest må vi helt ned på en 7. plass for å finne turistmagneten på den britiske listen. Blant flyselskapene derimot er det ingen tvil. Alle tre holder Singapore Airlines som klar vinner, og samtlige plasserer Cathay Pacific på andreplass.

Ikke mye norsk

Enn så stolte vi er av vår egen fjellheim og vakre fjordlandskap må du lete lenge etter de norske innslagene på listene. SAS havner på en 9. plass på Travel & Leisure sine lister, men ellers er norske tilstedeværelse kun å spore i listene for verdens beste cruiseskip, med Seabourn, Royal Caribbean og Norwegian Cruise Line. Her er listene fra de ulike magasinene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer