Verdens beste strender

Har du nytt badetøy å vise frem? Er du klar for å vise frem resultatet av vinterens slit for å gjøre legemet bikiniklart? Her er noen av verdens beste strender å fronte fordelene på.

Publisert
Sist oppdatert

Travelchannel er Discovery Channels eget reiseprogram og reisenettsted. De har tatt på seg den formidable oppgaven å kåre noen av verdens beste strender for året. En liste som bærer preg av de kjente navn og de velutviklede strandparadiser, mer enn av eksotiske øyperler langt utenfor allfarvei. Om du er enig eller uenig i listen, bør det uansett være mulig å la seg inspirere under planleggingen av årets drømmebad.

Australia

Frasier Island, AustraliaFirehjulstrekk er helt nødvendig for å ta seg frem på verdens største sandøy på østkysten av Australia. Øya har mye å by på om du ikke er redd for en og annen edderkopp, litt hai og noen småskumle dingoer. Sandstrekningen 75-mile beach, er perfekt for vannsport. Øya er forøvrig med på Unescos lister over verdensarven.

Beste tid for besøk: Oktober og november.

DinSide har vært der: Mer om Frasier Island her.

Europa

Mykonos, HellasDen mest internasjonale og utviklede av de greske øyene, er også av de mest kjente internasjonalt. Her er det neppe mye som minner den vanlige norske hellasturist om det genuint greske, men for mange er Mykonos det selvsagte alternativet når det gjelder å velge seg det greske øyparadiset. Strendene på øyas sydside er de beste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer