Verdens beste takbarer

Her kan du nyte kaffen med verdens beste utsikt.

LUFTIG BAR: Utsikt over Barcelona fra takserveringen på Grand Hotel Central. Foto: Hotellet
LUFTIG BAR: Utsikt over Barcelona fra takserveringen på Grand Hotel Central. Foto: Hotellet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få ting er som å heve seg over byens larm og nyte en kaffe eller leskende drikke mens vinden hvisker deg i øret og du kan hvile øynene på gatemønsteret mange etasjer nedenfor.

Her kan du se noen av verdens flotteste takserveringer. Som du kan se av bildeserien, er det få norske serveringssteder som er representert - men det vil ikke dermed si at vi ikke har noen dugelige her til lands.

Hva er din norske takserverings-favoritt? Send oss tips om dine favoritter, gjerne flere, og gjerne med et bilde vi kan bruke. Du kan sende tipset til denne epost-adressen.

Norske kjendiser

Den kanskje best kjente takserveringen i disse dager, om man tenker medieprofilering, er kanskje Stratos på Youngstorget i Oslo. Du har kunnet nyte utsikten herfra, fra din egen stue i sommer, via NRKs Sommeråpent.

Men har du lyst til å sjekke utsikten "live", bør du skynde deg - det er kun sommeråpent på Stratos, og sommeren 2010 betyr dette åpen terrasse fra 18. juni tom. 15. august. Utover det er lokalene til privat utleie. Terrassene ligger på 12. etasje, og høydesvake kan trekke innendørs om pulsen blir i raskeste laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer