Verdens beste toppløsstrender

Her er verdens beste strender for deg som helst legger igjen bikinioverdelen i strandbagen.

Publisert
Sist oppdatert

Magasinet Forbes har kåret verdens beste toppløsstrender. De fleste av strendene er europeiske, og gjerne middelhavsstrender. Men det finnes også muligheter for å kaste toppen i USA, Sør-Amerika og Afrika.

Kriteriene for å bli vurdert, har vært en almen godkjent holdning til å gå toppløs, stabilt solrikt vær, vakre omgivelser, en ung og livlig brukergruppe og lett tilgjengelighet til barer, restauranter og butikker.

TOPPLØSE FAVORITTER:

Anse du Gouverneur

Hvor: St. Barts, franske VestindiaDet er tillatt med toppløst strandliv på alle 14 strendene på denne øya, men den omtalte skal ha spesielt vakre omgivelser. På øyas turistinformasjonssider står det at nudisme er forbudt, men at det ikke er uvanlig å se toppløsbadere på stranden.På nett: Offisiell turistinformasjonsside.

Black's Beach

Hvor: San Diego, CaliforniaDet er lov å bade toppløs også i USA, men du må sjekke nøye før du lar toppen falle. Denne stranden er populær, spesielt for surfere og paraseilere. Stranden er eid av staten California, som medfører forbud mot toppløshet noen steder. Sjekk før du løsner stroppen.På nett: Offentlig info om San Diegos strender.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer