Verdens beste undergrunner

London, Paris eller Tokyo? Hvilken storby har best undergrunn?

Publisert
Sist oppdatert

Under storbyenes høyhus ligger gigantiske, kompliserte og ikke minst imponerende underjordiske t-banenett. Noen av dem er bedre konstruert enn andre, og Sir Richard Bransons gigantselskap Virgin mener å vite hvilke 11 t-banenett som er de beste.

LES OGSÅ: Finn frem i verdens undergrunner! Her finner du kart over de fleste undergrunnene i verden.

Her er verdens beste undergrunnsnettverk, i følge Virgin:

1. London, EnglandEuropas største og verdens eldste undergrunnsmetro er også den beste som finnes, i følge Virgin toppliste. Undergrunnen frakter nær en milliard mennesker hvert år. Tuben får skryt for sine behagelige seter og brukervennlige system.

2. Paris, FrankrikeParis har verdens nest eldste undergrunnsnettverk. Undergrunnen får skryt får sin dekning. For uansett hva du vil se i Paris, ligger det en t-banestasjon i nærheten. I tillegg er den billig!

3. Moskva, RusslandDet er utrolig hvor mange som bruker undergrunnen i Moskva. Over tre milliarder passasjerer (!) tar seg ned under Moskvas gater for å bruke t-banen, i følge Virgin. Systemet for skryt for hyppige avganger, og flott arkitektur på stasjonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer