Verdens beste?

Hvor finner du verdens beste skisted?

Publisert
Sist oppdatert

Dette er selvsagt veldig subjektivt, og svært avhengig av hva det er du er ute etter. Er du snowboarder og lysten på offpistekjøring og partynetter, faller nok valget på et annet skisted enn for en barnefamilie med behov for slakke barnebakker og familievennlige spisesteder.

Vi har lett etter hvilke skisteder som gjerne kåres til verdens beste, Nord-Amerikas beste, Europas beste og lignende for å gi deg en pekepinn. forbes.com kårer Aspen, Colorado som Nord-Amerikas beste skisted, på bakgrunn av skibakkene og overnattingsstedene.

Travel Channel har laget en liste med de ti beste skistedene i Nore-Amerika. Her er de ti: Mammoth Mountain, California; Squaw Valley, California; Aspen, Colorado; Vail, Colorado; Sun Valley, Utah; Taos, New Mexico; Snowbird, Utah; Killington, Vermont; Jackson Hole, Wyoming; Whistler & Blackcomb, British Colombia.

Travel Channel har også en liste med de ti beste europeiske skistedene: Arlberg, Østerrike (områdene St. Anton, Valluga, St. Christoph, Suben, Lech & Zürs); Cortina d'Ampezzo, Italia; Chamonix, Frankrike; Jomfruregionen, Sveits (Grindelwald, Wengen, Mürren); Kitzbühel, Østerrike; Portes du Soleil, Frankrike og Sveits; Trois Vallés, Frankrike; Val d'Isère/Tignes, Frankrike; Verbier, Sveits; Zermatt, Sveits.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer