Verdens deiligste hotellbassenger

Kan du se for deg at DU bader i ett av dem?

Utsikt fra bassenget på Ubud Hanging Gardens. Foto: Ubud Hanging Gardens
Utsikt fra bassenget på Ubud Hanging Gardens. Foto: Ubud Hanging Gardens Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hotelbassenget trenger ikke å være en halvkald kulp i enden av en dunkel hotellkorridor. Svøm med haiene i Las Vegas, plask på hotelltaket på toppen av Hongkong eller innta kveldsdrinken på kanten av Middelhavet.

Hotellpristjenesten Trivago.co.uk har funnet frem til de mest populære hotellene med de utroligste hotellbassengene. Her kan du se hvor du bør sjekke inn for å nyte noen av verdens deiligste bassenger - fra USA til Europa, Asia og Midt-Østen.

Verdens største svømmebasseng

Norske bassenger

Det er ingen norske hoteller på den våte listen - selv om hotellbeliggenheten i seg selv på mange hoteller her til lands burde kunne gi naturopplevelser fra bassengkanten fullt på høyde med flere av hotellene på listen. Men klimaet gjør vel sitt til at det ikke finnes mange utendørsbassenger på hoteller i Norge.

Det du imidlertid kan finne på endel norske hoteller, er badestamper eller boblebad utendørs - som kan tilby ganske gode bade- og naturopplevelser, det også. Eksempler her kan være utsikt til Oslofjorden fra terrasse-boblebad på Quality Spa & Resort Holmsbu, utsikten over fiskeværet Henningsvær fra badestampen på Henningsvær Rorbuer, eller spaanlegget med utebasseng ved Hotel Alexandra i Loen. Sjekk bilder herfra og se oversikt over andre vestlandske hotellperler her. Det finnes ganske sikkert ganske mange flere liknende eksempler i vårt langstrakte land - skriv inn dine tips i debattforumet nedenfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.