Verdens dyreste byer

Oslo er dyrest i Norden, mens Tokyo er dyrest i verden.

Publisert
Sist oppdatert

Det er dyrt å leve i Oslo, det vet vi allerede. Men at det er dyrere enn både Milano, Los Angeles og Paris er kanskje en overraskelse. Skal du besøke de dyreste byene i verden holder det imidlertid ikke å bevege seg rundt i Vest-Europa eller USA. Da må du østover - Tokyo og Moskva troner øverst på listen over verdens dyreste byer, og halvparten av de 20 dyreste byene ligger i Asia. Kun tre av de ti dyreste ligger i Europa.

Skroll ned for mer.Oslo har gjort et kjempebyks oppover på listene fra Mercer Human Resource Consulting. I 2002 lå Norges hovedstad på 40.-plass på listene over dyre byer. I år har vi krabbet helt opp på 13. plass. Det gjør Oslo til Nordens dyreste by, like foran København og godt foran Helsinki og Stockholm.

Dyreste

Med topplassen har Tokyo gått forbi både Moskva og Hong Kong fra tidligere år. Asia er godt representert med dyre byer, to av topp ti ligger i Japan, dessuten er Hongkong på fjerde, Beijing på femte og Seoul på åttende plass.

Ikke uventet er New York den byen i USA det koster mest å leve i. The big apple kaprer 10.-plassen på lista, men er forbigått av tre byer fra i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer