Verdens dyreste hotellby

Godt over 2.000 kroner for et hotelldøgn i gjennomsnittspris er det du må ut med i verdens dyreste hotellby. Vi kårer New York til ukens notspot!

Publisert

På listen over de dyreste hotellbyene i verden troner New York på toppen! I snitt koster et hotelldøgn i den amerikanske metropolen 2.105 kroner! (listen er utarbeidet av Bennett BTI)

New York 0,15 prosent billigere enn foregående år

Faktisk viser undersøkelsen at det er noe billigere å overnatte i New York nå enn det har vært tidligere år, men det var bare skarve 0,15 prosent - ikke akkurat noe å hoppe i taket for. På listen under kan du se de 15 dyreste hotellbyene i hele verden. Det er stive priser i alle disse byene. Rio de Janeiro innehar 15. plassen på listen med en gjennomsnittlig overnattingspris på 1.691 kroner i døgnet – altså en forskjell på godt over 400 kroner i forhold til New York. Ikke spesielt billig det heller...

De dyreste hotellbyene

Vil du bo dyrt? Da anbefaler vi å besøke en av disse byene i sommer:(prisene er gjennomsnittet av hva et hotelldøgn koster i den aktuelle byen!)

New York, USA – 2.105 kronerSao Paulo, Brasil – 2.063 kronerBaku, Aserbajdsjan – 1.995 kronerMoskva, Russland – 1.995 kronerBuenos Aires, Argentina – 1.871 kronerTiblisi, Georgia – 1.826 kronerBombay, India – 1.808 kronerTel Aviv, Israel – 1.782 kronerTashkent, Uzbekistan – 1.782 kronerBucuresti, Romania – 1.749 kronerKuwait City, Kuwait – 1.744 kronerStockholm, Sverige – 1.732 kronerAthen, Hellas – 1.712 kronerRio de Janeiro, Brasil – 1.691 kroner

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer