Verdens dyreste hoteller

Dra til Las Vegas - så dyrt. Disse hotellene er milliardærenes lekeplass.

Publisert
Sist oppdatert

De er lekre, gjennomstæsjet og proppet med følsom service. Men hva hjelper det deg og meg? Her er hotellene selv oljerike nordmenn vil tenke seg om to ganger før de bestiller rom på.

Eksklusiv overnatting - her punger rikfolkene ut for å bo i luksus

De dyreste hotellene

Det er magasinet Forbes som har gjort letejobben, og funnet frem til hoteller der romprisen overstiger en vanlig families romslige sommerferiebudsjett. Det dyreste hotellrommet i oversikten koster like under 36.000 kroner per natt! Og det er altså bare for rommet - mat og drikke er ikke inkludert. Alle har rompriser fra 10.000 og opp. Ikke småpenger akkurat.

Det hører selvfølgelig med til historien at disse prisene ikke er knyttet til ordinære overnattingsbedrifter. Stedene med den heftigste prislappen finnes hos MGM Grands Mansion, og her er dreier det seg egentlig om villaer som i størrelse spenner fra 220 til 1.100 kvadratmeter. Og nevnte vi de ekte Picassoene på veggene?

De billigste rommene på de dyreste hotellene

Hotellrommene i oversikten hos Forbes har priser fra like under 10.000 kroner per natt. Men de fleste er da fullservice-hoteller der du med rommet også får mat, drikke og alle andre tjenestetilbud som vannsport og spa til klesvask.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer