Verdens dyreste hotellrom

Magasinet Forbes, som proklamerer seg som stedet for verdens forretningsledere, presenterer verdens dyreste hotellrom. Her kan du se hvor de rike pruter på romprisen.

Publisert
Sist oppdatert

Hva får du for 25.000 dollar, eller drøye 200.000 kroner, er spørsmålet Forbes Magazine stiller. Og de kommer selv med et svar; nemlig en natt på et av verdens dyreste hotellrom. Dette rommet ligger verken i New York eller Tokyo. Du finner det på Bahamas, the Bridge Suide på Atlantis Resort. En pris som tilsvarer nesten 10.000 kroner per time for et vanlig døgnopphold. (Som varer fra innsjekk klokken 14 til utsjekk klokken 11 neste dag.) Se hvor også de rike helst bør prute på romprisen.

Her får du oversikten, og prisene for de dyreste rommene.

Stort prutemonn

Mange av kundene som kjøper rett til å sove i verdens dyreste hotellrom er filmselskaper, store bedrifter og rike familier som pusser opp hjemmene sine (!). Og selvsagt en og annen popstjerne, oljesjeik eller statsleder. Forbes har satt sammen en liste av hoteller over hele verden, med rom i prisklassen 5.000 til 25.000 dollar. (40.000 til 200.000 kroner) I den laveste prisklassen kunne dermed et norsk hotell også vært med; Plaza i Oslo opererer med priser over 40.000 kroner for sin toppsuite.

Forbes fastslår at de fleste av de 14 hotellene de har med på sin liste, faktisk har relativt rommelige forhandlingsmuligheter på pris. Spesielt ved lange opphold og bruk av storkunderabatter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer