Verdens dyreste suiter

Har du penger, kan du få alt. Sjekk bildene av verdens dyreste suiter.

Publisert
Sist oppdatert

Det er Forbes som har laget oversikten over verdens ti dyreste suiter. Det mangler ikke på luksus i disse residensene. Egen bulter, jaccuzzi, egen gym, privat kino... listen er lang.

De dyreste suitene ligger naturlig nok i de dyreste hotellene. Vi snakker om hoteller i palmeparadis, og hoteller i verdensmetropolene.

Lyst til å bo i en av disse suitene? Da må du ha MINST 10.000 dollar, altså rundt 60.000 kroner å spandere på å bo PER NATT.

Hvem er det som bor i disse suitene? Det er mangemilliardærene, sjeiker fra Midtøsten, filmstjerner og kjendiser. Og hotellene innrømmer at det ikke er så ofte noen faktisk bor i disse suitene. Men for luksushotellene er det viktig å ha en suite det går gjetord om, for å trekke gjester til hotellet. Og får å få det til, inviteres gjerne kjendisene til å bo i suitene helt gratis. Sånn er det. De som er rike, får alltid mest gratis.

Vel vel, her er uansett listen over verdens dyreste hotellsuiter, i prisstigende rekkefølge:

Private Reserve, Soneva Gili Resort & Spa, Maldivene

Du har nok av plass i denne 1.400 kvadratmeter store residensen som består av seks forsjkellige "hytter" som står på påler ute i det turkisgrønne vannet. De to soverommene har egne, store bad, og glassdusjen ligger i din egen private hage. Badekarene står på sine egne dekk, og her kan du også ligge og sole deg. Det private spaet har sauna, massasjepaviljonger og gym. To personlige assistenter står til assistanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer