Verdens eldste vinbar

Gordons Wine Bar er Londons eldste vinbar, dette gjør den antageligvis også til verdens eldste.Av: Ole Andreas Auflem/www.dinlondonguide.no

Publisert
Sist oppdatert

Gordons Wine Bar er desidert en av de mest romantiske opplevelsene en kan finne i London. Fra utsiden ser denne baren ut som en falleferdig rønne, men dette inntrykket forandres fort. Hele interiøret har et støvet antikk preg og baren er for det meste opplyst av stearinlys. Dette er en sofistikert vinbar, med et utvalg av viner du ikke finner noen andre steder.

Svært populær

Det serveres oliven og et utvalg av oster til en billig penge. Det er dessverre ikke mulig å reservere bord på grunn av barens voksende popularitet. Men har du tålmodighet får du som regel et bord før du er ferdig med ditt første glass med vin. Folk kommer inn her og nyter et glass vin i romantiske omgivelser før de drar videre, derfor er det aldri lang ventetid.

I helgene er det selvfølgelig litt mer kaos. Et lite tips på veien er å passe godt på vesker og kameraer, for dette området er kjent for mange lommetyver. Av den grunn har alle bord hemper der vesker og jakker kan henges trygt under bordet.

Åpningstider & Priser

Mandag – lørdag 11:00 – 23:00Søndag 12:00 -22:00

To baguetter med ost cirka 80,- kroner/ £6.60. Vinene starter på cirka 140,- kroner/ £14.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.