Verdens feteste cruiser

Independence of the Seas er verdens største cruiseskip. Se bildene av monsteret.

Publisert
Sist oppdatert

- Legger vi full sving på skuta med 17 graders kreng, så renner unger, vann og hele herligheten ut av bassengene på øverste dekk...

Kaptein Teo Straczic forklarer med innlevelse hva verdens største cruiseskip, Independence of the Seas, kan utføre. Det er ikke noe småtteri.

Bildespesial: Independece of the Seas...

Vi står på broen og ser bokstavelig talt ned på Oslo by. Med sine 72 meter over havet, er Oslo Rådhus seks meter lavere enn oss.

Strazcic er konge i Oslofjorden denne dagen - det er ingen tvil.

- Det er som å være ordfører i din egen lille by. Jeg tar det veldig personlig, men det må du for å ha en slik jobb, sier han.

Kapteinen gir klart inntrykk av å være sjef, og Independence of the Seas gir deg virkelig følelsen av å være i en liten by. En flytende by som trenger to kilometer for å stanse når den har oppnådd toppfart, har 65 forskjellige nasjonaliteter representert i mannskapet og rommer det aller nyeste innen skipsfart.

Vi var med på jomfruturen i Oslofjorden, og gir deg en omvisningsrunde i den forbløffende cruiseverden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer