Verdens feteste privatfly

Noen har større reisebudsjett enn andre - spesielt de som kjøper seg egne fly. Se listen over de som flyr høyest under.

Publisert
Sist oppdatert

Nummer 10

de Havilland Canada DHC-2 BeaverEier: Harrison Ford

Det er kanskje ikke det råeste flyet å se på, men “Indiana Jones” er den stolte eieren av de Havilland Canada DHC-2 Beaver. Vannflyet er et samlerobjekt i flymiljøet, og akkurat den type fly du ville forvente at Indiana skulle fly.

Ford ”oppdaget” flyet på settet av filmen Six Days Seven Nights, og er det flyet i hans personelige flåte som blir brukt mest. Flyet er teknisk oppdatert på alle områder og har en trimmet motor.

Nummer 9

Boeing 727-23Eier: Donald Trump Selv om den griserike parykkmillionæren kanskje ikke har vært like heldig med utseende, har han sikkert og visst veid opp for det med suksess. Med suksessen kommer hans egen Boeing 727-23, et 1968-modell tidligere American Airlines fly, som nå fungerer som hans personlige taxi.

Flyet kan romme 22 passasjerer, som kan kose seg i lærstoler med gullforgylte beltespenner. På veggene finner du oljemalinger og i taket henger det krystallamper. En sexy flyvertinne er selvsagt til stede for å sørge for at alt passasjerene trenger er på plass. Med et 30 fots emblem av gull langs utsiden av flyet, skjønner vi at Ivana holdt med mannen uansett hvor irriterende tupeen må ha vært i lengden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer