Verdens høyeste mann i Kjøben

Det kan være mange grunner til å besøke den danske hovedstaden. Kanskje vil du besøke en av de mange hyggelig kroene i Nyhavn – eller hva med å måle høyde med verdens høyeste mann?

Publisert

København har så mangt å by på. Vi har sett nærmere på hvilke steder du bør oppsøke hvis du vil ha maksimalt ut av Køben-oppholdet. Vil du ha tips om hvor du finner de beste restaurantene, de beste shoppingmulighetene samt de beste attraksjonene og hotellene, bør du definitivt lese videre.

Tre liter vin for 100,-

Ingen ting er vel mer hyggelig enn å rusle gjennom Nyhavn og slappe av med en øl eller to på de mange kaféene. Bare å gå innom en kolonialforretning for å konstatere at du får tre liter Torres-vin for skarve 100 kroner er verdt reisen i seg selv. Dette er også byen hvor du får en kilo kjøttdeig for rundt 20 kroner. Nei, det er ikke så verst å være norsk i Køben…

På vår ferd gjennom Københavns gater møter vi danske Alex Krogsgaard som kjenner byen bedre enn sin egen bukselomme. Hun gir oss de beste tipsene om hvor du bør spise, hvor du skal shoppe samt hvor det lønner seg å bo for å få et vellykket Københavnopphold.

Attraksjoner du må ha med deg

Tivoli er selvfølgelig noe du skal ha med deg hvis du ikke har vært der før. Inne på området finnes det et stort antall bra spisesteder i tillegg til karusellene. Er du ute etter sug i magen, anbefaler vi fritt fall fra ca. 50 meters høyde i "Det gyldne tårn" – uslåelig! Ellers finnes det selvfølgelig både barnekaruseller og berg- og dalbaner til forlystelse (husk at Tivoli er stengt på vinterstid). Andre opplevelser kan du også finne. Har du for eksempel lyst til å møte verdens høyeste mann? Les er mer 17085" TARGET="_top"> her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer