Verdens kuleste kano

Finn din indre nudist og bli ett med naturen.

Når du er på tur med denne kanoen bør du passe på så du ikke blir påkjørt av en småbrisen motorbåtfører - disse har som regel problemer med å se deg i en vanlig kano. Foto: See Through Canoe
Når du er på tur med denne kanoen bør du passe på så du ikke blir påkjørt av en småbrisen motorbåtfører - disse har som regel problemer med å se deg i en vanlig kano. Foto: See Through Canoe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har kanskje aldri tenkt på det som en ulempe, men man kan jo vanligvis ikke se gjennom kanoer. Med denne kanoen går du derimot ikke glipp av en eneste flik av naturopplevelsen!

Les også: Padleeldorado i særklasse

Kanoen produseres av See Through Canoe og er laget i polykarbonat, som er det samme materialet som brukes til å lage skuddsikre glass.

Den har plass til to personer, og siden den bare veier litt over 18 kilo er den lettere enn de fleste aluminiums- eller trekanoer.

Les også: Padletur med gutta

Prisen er heller ikke avskrekkende: Kanoen koster 1475 dollar, pluss 175 dollar i transport. Totalsummen kommer da under 8.500 kroner med dagens kurs, noe som slett ikke er ille for en kano - som attpåtil er gjennomsiktig. Dessverre sender produsenten bare til USA, så hvis du virkelig vil ha denne kanoen må du nok ta turen over dammen eller smøre deg med tålmodighet.

Et lite aber med kanoen er at det ikke er spesielt praktisk at kanoen er gjennomsiktig hvis du skulle være så uheldig å falle ut – da kan det muligens bli en utfordring å finne den igjen...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer