Verdens lengste flytur

Gjett hvor mange timer den tar!

Publisert
Sist oppdatert

Har du flydd ti, tolv timer i strekk? Vel, det er bare småtteri mot verdens lengste flyturer. Singapore Airlines kan skryte av å by på verdens lengste passasjerflytur. Ruten går fra Changi Airport i Singapore til Newark Liberty International Airport i New Jersey (USA), og tar like lang tid på tilbakeveien.

Og hvor lang tid tar den rekordlange flyturen? 18,5 timer!

Også neste flygning på lista kommer fra flyselskapet som er blitt kåret til verdens beste. Turen fra Los Angeles International Airport til Singapore Changi Airport tar drøyt 17,5 timer med Singapore Airlines.

Slik overlever du flyturen

Nesten 19 timer på fly er ingen spøk. Høyt støynivå, lite luftfuktighet og smakløs mat gjør ikke timene om bord bedre. Så hva gjør du for å få en mest mulig behagelig reise. Forbes har kommet opp med noen punkter som forhåpentligvis gjør at de lange timene muligens føles noe kortere.

Her er noen tips hvordan du overlever lange flyturer:

 • Søvn. Noen timers søvn om bord er et must, men kan være lettere sagt en gjort. Noen velger å ta seg et par glass alkohol for å lukke øynene, men husk at alkohol kan gjøre den påfølgende jet-lagen verre.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer