Verdens mest eksklusive cruise

Få reiseopplevelser kan måle seg med et ekspedisjonscruise på Svalbard.

Publisert
Sist oppdatert

Du vil nok kanskje stusse litt når vi kaller et cruise på en gammel isbryter for noe av det mest eksklusive du kan gjøre på ferie med bena plantet på et skipsdekk. Trange lugarer og små forhold er vel ikke det de fleste forbinder med eksklusivitet og cruise.

Da skal du bare lese videre, for vi mener det oppriktig.

Se store bilder fra cruiset rundt Svalbard her...

Eksklusivitet definert

Mange crusieskip byr nok på luksus, on-board aktiviteter og staslighet som du aldri vil finne på Svalbard Expedition Cruise. De er til og med billigere, de fleste av dem. Du kan for eksempel reise med RCCLs nyeste og verdens største cruiseskip; Independence of the seas, for en langt rimeligere penge.

Der bor du på fem stjerners lugarer med balkong og kan velge og vrake i restauranter og aktivitetstilbud. Noe som absolutt er verdt de 15 000 kronene det koster deg for en snau uke om bord. Du kan til og med gå på skøyter inne i skipet om Middelhavssolen blir for sterk.

Det kan du ikke på cruise rundt Svalbard med isbryteren MV Polar Star. Men på den annen side vil du se mer is enn du noen gang har sett tidligere - dekket med så mye mer enn cruiseturister på bambi-ben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer