Verdens mest eksklusive ferier

Glitrende stjernekikking, pompøse hoteller, gigantiske skip, nostalgiske tog, vektløse ferier og iskalde eventyr. Her er noen av verdens mest eksklusive reiser.

Pingvintreff med utgangspunkt i Hurtigrutens turer i Antarktis. Foto: Kystopplevelser
Pingvintreff med utgangspunkt i Hurtigrutens turer i Antarktis. Foto: Kystopplevelser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her er noen av de mest eksklusive feriealternativene du kan prøve deg på i disse dager. Noe for enkelte lommebøker, og noen for de svært, svært få. Om du ikke selger hus, bil og hytte, eller vinner en solid lottosum.

 • Fly: De mest eksklusive flysetene
 • Hotell: Den dyreste overnattingen
 • Cruise: Pingvintreff i arktis eller smokinggigant på Atlanteren
 • På skinner: Togluksus og et norsk nostalgialternativ
 • De siste grensene: Vektløs ferie blir det neste
 • >> Se bildene fra verdens dyreste hotell og andre fristelser.

  Se stjerner i Cannes

  Blir disse overveldende ferieforslagene for kostbare for deg, kan du få en smak av stjernelivet i Frankrike i disse dager:

  Det er ikke uten grunn at filmfestivalens Cannes teppelegges i rødt. Når lange, slanke stjernelegger i flunkende nye designersko som ikke har gått en centimeter før møtet med blitsregnet, blir det gjerne både blemmer og blod etter noen skritt med løperposering. Cannes mellom 11. og 22. mai gir besøkende en tettpakket samling berømtheter, modeller, fotografer og wannabees uten sammenligning med noe annet sted i Europa. For glitter, glam og et og annet glimt av ivrig poserende nakenmodeller er dette stedet å være disse maidagene. Men er du på budsjett, bør du satse på inn-og-ut-på-dagen-metoden. Ledige hotellrom er få og dyre under filmfestivalen.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.