Verdens mest harry reisemål!

Det er ikke alltid like greit å vite hvor man skal reise i verden. Kanskje burde man begynne i den andre enden? Ønsker du å være trendy bør du styre klar av disse stedene.

Publisert

En oversikt over verdens mest harry reisemål etterlyser selvsagt en definisjon av det populære begrepet. Vi har snakket med komiker, radiomann og forfatter av boka 'Harry', Are Kalvø, som foreslår at ved siden av campingferier, cruise og steder som Las Vegas, er det få geografiske begrensinger på harryturisme.

Vær harry hvor som helst

- Generelt må eg si at det er vanskelig å seie at reisemål er harry i seg sjølv. Kor harry ein ferie blir, har meir med innstillinga til den ferierande å gjere enn med sjølve reisemålet. For eksempel trur eg vi vil sjå mange slike kollisjonar under fotball-EM i sommar. Utvilsomt vil vi få sjå mange leve ut harryen i seg i byar som Brügge under fotball-EM, sjølv om den utrafikkerte romantiske middelalderbyen Brügge vel er eit av Europas minst harry reisemål i seg sjølv. Med andre ord: Vil du leve ut harryen i deg, så kan du gjere det kvar som helst, sier Kalvø.

Vi ser på verdens reisemål med et skrått blikk og gir deg vår liste – verdens mest harry reisemål. Klikker du på lenkene får du se bilder av stedene vi har valgt ut. 20.000 lesere var med å kåret verdens mest harry reisemål. Se den endelige rangeringen 10275">her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer