Verdens mest hjemsøkte steder

Her finner du dine verste mareritt. Se liste og video.

Publisert
Sist oppdatert

Fylt med mystikk og legender, har gamle slott alltid vært populære reisemål for de som liker historie og arkitektur. Du som har besøkt et gammelt slott, kan ikke nekte for den magiske stemningen som omgir disse gamle steinkolossene. Århundrer med glemt historie er gjemt i veggene.

Gamle slott er populære å leie for gedigne bryllup og andre selskaper, fordi de gjerne ligger i flotte omgivelser. Men de har ofte en historie fylt av død, fordervelse og grusomme handlinger.

Det er en grunn til at middelalderen blir omtalt som en "mørk" tidsepoke. Tortur var en helt vanlig ting på disse tider og slott ble konstruert for flere grunner enn å huse dem som satt ved makten.

De ble rigget som fengsler, torturkamre og steder for henretting, alt etter ønsket til dem som satt i slottets høyeste stol. Slottene var ofte vitne til uante dimensjoner av grusomheter, som skulle spre frykt og terror blant folk flest.

Mange døde på disse stedene, og reiser du til et av dem, kan det hende du støter på sjelen til noen som ble drept her...

Her er listen med videoer fra noen av de mest fryktinngytende slottene som eksisterer:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer