Verdens mest sexy flyansatte

Flyselskapet fikk 53 prosent av stemmene.

Denne gjengen fra Virgin Atlantic skal gi deg en hyggelig tur i luften. Foto: YouTube
Denne gjengen fra Virgin Atlantic skal gi deg en hyggelig tur i luften. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Førsteplassen går denne gangen til Virgin Atlantic, flyselskapet som er kjent for sine vel omtalte PR-stunts. Hele 53 prosent av de som deltok i undersøkelsen stemte på dem.

Flyvertinnene ved Virgin Atlantic har alltid pene, tettsittende røde drakter, høye hæler og silkeslips. Nylig kom flyselskapet med nok en sexy James Bond-aktig reklame, som fokuserer veldig på de velskapte kabinansatte.

"Your airline's either got it or it hasn't" er videoens budskap. Tanken er å vise den glamorøse siden av flyselskapet og gi et slags bilde av hvordan det er å være passasjer her. (Og gjett om det er gøy ...)

Feite flyvertinner nektes å jobbe her

Utsendefokusert

Selskapets eier, Sir Richard Branson, har aldri lagt skjul på hvor viktig han synes utseendet til mannskapet hans er, og mener det er med på å gi passasjerene en hyggeligere og mer minnerik flytur, ifølge Daily Mail.

Når du søker jobb hos selskapet, får du følgende beskjed på rekrutteringssiden: "Du vil representere flyselskapets ansikt utad. Du bør være pent stelt - selv etter en lang og slitsom flytur"

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer