Verdens minste koffert

Det er ikke greit å være langt hjemmefra, uten en mor med strykejern. Vi har funnet løsningen i en smart og svært så liten koffert.

Publisert

Det blir drøyt å kalle den en koffert, den likner jo mer på en boks, eller en mappe. Men produsenten, Smartpack, skryter altså av å ha utviklet verdens minste koffert. Denne ukens smarte reisedings, som skal være redningen for den forretningsreisende, er i lenge og bredde på størrelse med ett A4 ark.

Liten og krøllfri

Konseptet er at man skal kunne pakke alt man trenger for en overnatting, og at skjorter og slips skal kunne klare turen uten å bli krøllete. Ganske genialt. ”Kofferten”, hvis man skal kalle den det, rommer en skjorte (eller bluse), ett slips, en boksershorts, smykker, og toalettsaker. Etter å ha testpakket kofferten må vi si at det er imponerende og forbausende at alt faktisk fikk plass.

Inkludert i pakken er en skjorteramme og en liknende sak for slipset. Disse er laget i plast, og skal sørge for at skjorte og slips holder samme krøllfrie standard gjennom hele reisen. Skjorten brettes etter samme prinsipp som brukes i de flest butikker. Bruksanvisning står trykket på rammen, men er ikke av de enkleste. Vi måtte bruke ett par forsøk på å få skjorten til å se rett og riktig ut. To mindre vesker følger med, en til toalettsaker og en til smykker og hva annet du måtte trenge å pakke med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer